Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Mayıs 2016 - 19:11 Yorum: 0

PTT’den Anneler Günü’ne Özel Kampanya

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü’’nün Anneler Günü’’ne özel kampanyası Hekimhan..

PTT’den Anneler Günü’ne Özel Kampanya

MALATYA (İHA) Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü’’nün Anneler Günü’’ne özel kampanyası Hekimhan’da başladı.
Hekimhan PTT Müdürü Bünyamin Bingöl, Anneler Günü’ne özel olarak başlatılan mektup kampanyası düzenleyerek öğrencilere ücretsiz zarf ve mektup kağıdı dağıttıklarını belirtti. Bingöl, PTT Genel Müdürlüğü Tanıtım ve Pazarlama Dairesi Başkanlığınca organize edilen, kuruluşlarının annelere verilen değerin bir göstergesi olarak, Hekimhan PTT Müdürlüğü tarafından, 9 Mayıs 2016 tarihine kadar ’Anneler Günü’ mektup kampanyası kapsamında öğrencilere ücretsiz mektup kağıdı ve zarfı, PTT merkez müdürlüğünden verileceğini söyledi.
“SÖZ UÇAR, YAZI KALIR”
PTT’nin Anneler Günü’ne özel kampanyasının Türkiye çapında başlatılan bir kampanya olduğunu belirten Bingöl, duyguların en güzel yazıyla anlatıldığını belirtti. Bingöl, “Söz uçar yazı kalır. Dağıttığımız zarf ve kağıtların başına ’canım anneciğim’ diye bir başlık yazdık. Çocuklar da annelerine karşı ne hissediyorsa bu kağıda yazacaklar. Ben anneme çok mektup yazdım özellikle askerdeyken. O mektuplar o kadar önemlidir ki, bir ömür boyu saklanır. Mektup insanların hayatında çok önemli bir yerdir. Genel Müdürlüğümüz özel günlere çok önem veriyor. En büyük amacımız unutulmaya yüz tutan mektubu yeniden canlandırmak. Birde kültürel olarak insanların yazmasını sağlamak. Kampanya kapsamında Hekimhan’daki tüm öğrencilere özel olarak hazırlanmış mektup kağıdı ve zarflar dağıtıldı” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber