Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 14:58 Yorum: 0

PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü

SİNOP (AA) - PTT 'nin 174. kuruluş yıl dönümü Sinop'ta kutlandı.PTT personelince Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen, 174. yılı idrak etmenin haklı...

PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü

SİNOP (AA) - PTT 'nin 174. kuruluş yıl dönümü Sinop'ta kutlandı.

PTT personelince Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen, 174. yılı idrak etmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Gökmen, "Kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bugüne kadar, halka en iyi hizmeti sunma gayreti içinde çalışmalarını sürdüren ve posta hizmetlerinde köklü bir tarihi geçmişe sahip olan kuruluşumuz 174 yıllık tecrübesini teknoloji ile birleştirerek tarihinin her döneminde kendini yenilemiş ve birçok yeni hizmeti halkımıza sunmuştur. 23 Ekim 1840 tarihinden bu yana tek ideali ülkesine ve milletine daha iyi hizmet etmek olan PTT, her zaman daha iyiyi arayan bir anlayışla çalışmaktadır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber