Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:03 Yorum: 0

PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü

Kayseri'de tören düzenlendi

PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, PTT'nin kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Kayseri PTT Başmüdürü İhsan Afşin, burada yaptığı konuşmada, PTT'nin 174 yıldır vatandaşın hizmetinde olduğunu belirterek, bundan sonra da bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Her yıl dönümünde aynı kıvanç ve mutluluğu yaşadıklarını dile getiren Afşin, şunları kaydetti:

"Kayseri PTT Başmüdürlüğü olarak şehrin uzak noktalarına yeni şubeler ve merkezler açarak vatandaşlarımıza biraz daha yaklaştık. Şehrin her kesiminde vatandaşımıza yürüme mesafesinde olma çabası içerisindeyiz. Kayseri merkezde şube ve merkez sayımız 40'a ulaştı. Her geçen gün hizmet çeşitliliğimiz artıyor. Kayseri PTT Başmüdürlüğü olarak bizler de yaptığımız işleri çoğaltıyoruz. Kaliteli hizmet için bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Afşin ve PTT çalışanları, daha sonra Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber