Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ekim 2014 - 18:03 Yorum: 0

PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta, PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.PTT Bayburt Başmüdürü Şeref Akpak ve beraberindeki personel, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na...

PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü

BAYBURT (AA) - Bayburt'ta, PTT'nin 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

PTT Bayburt Başmüdürü Şeref Akpak ve beraberindeki personel, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından Vali Yusuf Odabaş'ı makamında ziyaret etti.

Akpak, ziyarette yaptığı konuşmada, PTT'nin 174 başarılı yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşadığını ve çağdaşlaşmanın bir gereği olarak her geçen gün değişim ve gelişim içerisinde hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

 PTT'nin Bayburt sorumluluk sahasında otomasyona açık 1 merkez, 7 şubede 48 çalışanla hizmet verdiğini belirten Akpak, "Kuruluşumuz yaygın hizmet ağı ve geniş araç filosuyla halkımıza sunulan hizmet kalitesini  yükseltmek adına her geçen gün kendini yenileyerek, gelişen teknolojiye paralel olarak hizmetlerimizin kalitesini, dolayısıyla müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik eğitimli personel ve teknoloji ile desteklenmiş çalışmalarını sürdürmektedir. Yine sosyal sorumluluk kampanyalarımız kapsamında Kızılay'ın düzenlediği Kan bağışı kampanyasına Bayburt PTT Başmüdürlüğü olarak destek vermekte, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışmaktayız" dedi.

Akpak, tüm dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda takip ederek uygulamaya koymayı hedefleyen bir kurum olarak 174 yıllık tecrübenin verdiği güvenle PTT'yi daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade ederek, "Bayburt halkının gösterdiği bu ilginin bilinci ve sorumluluğu içerisinde kurum çalışanları adına, 174. kuruluş yıl dönümü olan bu günde değerli Bayburt halkına gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber