Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 18:08 Yorum: 0

PTT'nin 174'üncü Kuruluş Yıl Dönümü

BİLECİK (AA) - Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 174. yıl dönümü nedeniyle Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar ve beraberindekiler, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i makamında...

PTT'nin 174'üncü Kuruluş Yıl Dönümü

BİLECİK (AA) - Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 174. yıl dönümü nedeniyle Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar ve beraberindekiler, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret etti.

Vali Nayir, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan PTT Başmüdürü Taşpınar'ı, PTT Merkez Müdürü İbrahim Turhan'ı ve İşletme Müdür Vekili Ali Doğan ile personeli kabulünde, başarılı çalışmalar dileğinde bulunarak, günlerini kutladı.

PTT teşkilatının eski bir teşkilat olmasına rağmen kabuk değiştirerek teknolojiyi takip ettiğini ifade eden Vali Nayir, "PTT sadece posta faaliyetleriyle kalmadı farklı faaliyetlerle de hizmet yürütüyor. PTT teşkilatımız, bu yapı içerisinde kendine yer buldu" dedi.

Taşpınar da her gün yeni bir yenilik yaptıklarını ve yeniliklere devam edeceklerini ifade ederek, kuruluş yıl dönümleri nedeniyle yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Taşpınar, Vali Nayir'a PTT'nin kuruluşunun 174. yıl dönümü anısına pul albümü hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber