Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:43 Yorum: 0

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Eğitimcileri Ağırladı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Pursaklar'da eğitim kalitesi her geçen yıl daha da artıyor. İnşallah hep birlikte daha güzel hizmetlere imza...

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin Eğitimcileri Ağırladı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Pursaklar'da eğitim kalitesi her geçen yıl daha da artıyor. İnşallah hep birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, iftar yemeğinde ilçedeki okul müdürleri, Pursaklar Gençlik Akademisi öğrencileri ve spor eğitmenlerini ağırladı. Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki iftar yemeğine Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri, Nezaket Okulu eğitmenleri, spor eğitmenleri ve Pursaklar Gençlik Akademisi öğrencileri katıldı. Eğitimcileri ağırlayan Çetin yaptığı konuşmada, "Rabbimin ilk emri okudur, o nedenle bizler eğitimi seviyoruz ve her aşamada destek veriyoruz. Pursaklar'da birlikte yaptığımız sosyal ve kültürel projeler her yerde takdirle anılıyor" ifadesini kullandı.

Belediyenin eğitim hizmetleri hakkında bilgi veren Çetin, Nezaket Okulları'nın Türkiye projesi olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

"Bizler kişinin doğumundan ölümüne kadar her alanda hizmet veren, proje üreten bir belediyeyiz. Eğitim konusunda çocukların okul öncesi aşamasında, okul çağında, üniversiteye hazırlık zamanında ve bundan sonraki yükseköğreniminde her zaman yanındayız. Yeni açtığımız Gençlik Akademisi ile gençlerimize önemli hizmetler vereceğiz. Pursaklar'da eğitim kalitesi her geçen yıl daha da artıyor. İnşallah hep birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber