Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 10:28 Yorum: 0

Pursaklar’da ödüllü fotoğraf yarışması

Pursaklar Belediyesi, Uluslararası Kedi Güzellik Festivali kapsamında "Ankara" temalı ödüllü fotoğraf yarışmasının ikincisini düzenliyor.

Pursaklar’da ödüllü fotoğraf yarışması

Pursaklar Belediyesi, Uluslararası Kedi Güzellik Festivali kapsamında "Ankara" temalı ödüllü fotoğraf yarışmasının ikincisini düzenliyor. Yarışmada derece elde ederek birinci olan fotoğraf sahibine 2 bin TL, ikinciye 1000 TL ve üçüncüye 500 TL ödül verilecek.

Ankara'nın kültür hazinesi olan Ankara kedisine sahip çıkan Pursaklar Belediyesi, bu sene düzenleyeceği uluslararası festival ile Başkent'in kültür mirasını dünyaya tanıtmaya devam edecek. Üç gün sürecek olan festivalde ödüllü Ankara temalı fotoğraf yarışması da düzenleyecek olan Pursaklar Belediyesi, yarışmanın katılım koşullarını kamuoyu ile paylaştı. Fotoğraf Yarışması'na 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilecek. Katılımcılar belirtilen temada en fazla iki fotoğraf ile başvurabilecek. JPEG formatında teslim edilecek olan fotoğraflardan katılım koşullarına uymayanlar değerlendirmeye alınmayacak. Fotoğraflar [email protected] ve [email protected] adreslerine gönderilecek.

Yarışmada derece elde ederek birinci olan fotoğraf sahibine 2 bin TL, ikinci olana 1000 TL ve üçüncü olana 500 TL ödül verilecek. Başvurular 30 Eylül saat 17.00'da sona erecek. Festival 6-7-8 Ekim tarihlerinde Pursaklar'da yapılacak.

Pursaklar’da ödüllü fotoğraf yarışması

Pursaklar’da ödüllü fotoğraf yarışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber