Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2016 - 11:53 Yorum: 0

Pursaklar’da yeni kreşin inşaatı hızla ilerliyor

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi sayısı her geçen yıl artıyor.

Pursaklar’da yeni kreşin inşaatı hızla ilerliyor

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi sayısı her geçen yıl artıyor. Geçtiğimiz günlerde bir tanesi tamamlanan ve öğrenci kayıtları başlayan kreşin ikincisi de hızla tamamlanıyor. Yavuz Selim Camii yanındaki kreş inşaatını denetleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Çetin'e etüt ve projelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Vedat Demir de eşlik etti. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Çetin, "Eskiköy Caddesi üzerindeki kreşimiz tamamlandı. Orayı Nezaket Okulu olarak kullanacağız. Kayıtlarımız başladı. İnşallah bunu da kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Bin 200 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen tesis, iki kat bodrum ve zeminle birlikte beş kattan oluşuyor. İçerisinde derslikler, oyun alanları, mutfak, lavabolar, kafeterya, konferans salonu bulunan tesisin inşaatı devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber