Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Aralık 2018 - 09:48 Yorum: 0

Pursaklar’dan Yozgat’a yardım eli

Pursaklar Belediyesi Hanım Evi kursiyerleri güçlerini birleştirerek Yozgat Çekerek İmam Hatip Lisesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, mont, bot,...

Pursaklar’dan Yozgat’a yardım eli

Pursaklar Belediyesi Hanım Evi kursiyerleri güçlerini birleştirerek Yozgat Çekerek İmam Hatip Lisesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, mont, bot, giysi gibi ihtiyaç malzemesi gönderip yüzleri güldürdü.

Pursaklar Belediyesi Hanım Evi üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yozgat Çekerek İmam Hatip Lisesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattı. Hanımlar, Yozgat'taki 110 gence ayakkabı, bot, mont, giysi gibi çok sayıda ihtiyaç malzemesi hazırlayıp gönderdi. Aynı okulda geçtiğimiz günlerde evleri yanan ve babası vefat eden Acet ailesine de giysi, erzak, battaniye, mutfak eşyası alıp gönderen Pursaklarlı hanımlar yüzleri güldürdü. Belediyenin kurslarına katılan hanımlar ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalmadık ilçe sınırlarını aşıyor. Her yıl yeni sosyal sorumluluk projeleri geliştiren belediyenin Tebessüm Çarşısı ve hanım evleri üyeleri, imkânlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerini tespit edip, onlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesiyle yüzleri güldüren kadınlar Doğu'dan Batı'ya hemen her yere yardım eli uzatarak halkı tebessüm ettirmek için seferber oldu. Yardım malzemelerini teslim alan Yozgatlı gençler, Pursaklar Belediyesi Hanım Evi üyelerine teşekkür etti.

Pursaklar’dan Yozgat’a yardım eli

Pursaklar’dan Yozgat’a yardım eli

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber