Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mayıs 2016 - 09:33 Yorum: 0

Pursaklar’ın Muhtarları, Bursa’yı Gezdi

Pursaklar Belediyesi, geleneksel hale getirdiği kültür gezileri kapsamında mahalle muhtarlarına Bursa'yı gezdirdi.

Pursaklar’ın Muhtarları, Bursa’yı Gezdi

Pursaklar Belediyesi, geleneksel hale getirdiği kültür gezileri kapsamında mahalle muhtarlarına Bursa'yı gezdirdi.

Sosyal ve kültürel belediyecilikte öncü olan Pursaklar Belediyesi, eğitimden kültüre, sanattan spora, alt yapıdan üst yapıya hemen her alanda hizmet vererek ilçe halkını tebessüm ettiriyor. Yaptığı çalışmalar ve özgün projelerle Türkiye'ye örnek olan Pursaklar Belediyesi, ilçe halkını tarihle buluşturup kültürel zenginlikle tanıştırıyor. Osmanlıya başkentlik yapan kadim şehirlerden biri olan Bursa'ya gezi düzenleyen Pursaklar Belediyesi, şu ana kadar 200 kişiyi Bursa'ya götürdü.

Günübirlik gezilerin bu haftaki kafilesini ise mahalle muhtarları oluşturdu. Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezme imkanı elde eden muhtarlar, tarihi ve kültürel zenginlikleri yerinde gördü. Geziden memnun kalan muhtarlar, "Bizlere bu imkanı sunan, bizi tarihimizle, kültürümüzle, güzel şehirlerimizle buluşturan Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Kura ile belirlenen Bursa gezisinin son kafileleri ise önümüzdeki günlerde kenti ziyaret edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber