Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 16:58 Yorum: 0

PYD kontrolündeki Telabyad’da sessizlik

Suriye sınırındaki Telabyad'ın komşusu olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde sınırın Telabyad tarafında hareketlilik olmazken, Türkiye tarafında...

PYD kontrolündeki Telabyad’da sessizlik

Suriye sınırındaki Telabyad'ın komşusu olan Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde sınırın Telabyad tarafında hareketlilik olmazken, Türkiye tarafında ise zırhlı araçların bekleyişi sürüyor.

Afrin'deki terör örgütü PYD ve YPG" ye yönelik yapılan "Zeytin dalı" operasyonun 3. gününde devam ederken PYD'nin kontrolündeki Suriye'nin Telabyad kentinde ise hiç bir araç ve insani hareketlilik yaşanmıyor. Sınırın Türkiye tarafında Türk birliklerinin yoğun güvenlik tedbirleri sürüyor. Sınır hattında zırhlı araçlar, sınır ötesinden gelebilecek girişimlere karşı hazır bekliyor.

Terör örgütlerine yönelik Afrin'de operasyon 3. günü doldururken Terör örgütü PYD'nin kontrolündeki Suriye'nin Telabyad ilçesinde ,hiç bir hareketin olmadığı gözlemlendi.

PYD kontrolündeki Telabyad’da sessizlik

PYD kontrolündeki Telabyad’da sessizlik

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber