Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 05 Eylül 2022 - 10:48 Yorum: 0

Rafet El Roman helva şenliğinde Rumeli Türklerine unutulmaz bir gece yaşattı

Kocaeli'de gerçekleşen 20. Geleneksel Helva Şenliği'ne katılan sanatçı Rafet El Roman, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Rafet El Roman helva şenliğinde Rumeli Türklerine unutulmaz bir gece yaşattı

Kocaeli'de gerçekleşen 20. Geleneksel Helva Şenliği'ne katılan sanatçı Rafet El Roman, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği'nin bu yıl 20'ncisini düzenlediği Geleneksel Helva Şenliği Doğu Kışla Parkı'nda yapıldı. Etkinlik dolayısıyla bir haftalık süreçte şehrin farklı noktalarında kilolarca helva dağıtıldı. Etkinlikte ilk olarak müzisyen Rumeli Gültekin sahne aldı. Rumeli Gültekin, şarkı ve türküleriyle alanda Balkan rüzgarı estirdi. Geleneksel Helva Şenliğinde kazan açma ritüeli büyük ilgi gördü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, helva kazanını açarak vatandaşlara ikramda bulundu.

20. Geleneksel Helva Şenliği'ne ünlü sanatçı Rafet El Roman damga vurdu. Şarkılarını hayranlarının korosu eşliğinde seslendiren şarkıcı, programında nostaljik şarkılara da yer verdi. Hareketli şarkılarında hayranlarını oynatan Rafet El Roman, performansıyla sevenlerinin gönlünü fethetti. Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, başarılı sanatçıya çiçek takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber