Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Temmuz 2014 - 15:08 Yorum: 0

Ramazan Bayramı

AK Parti Malatya İl Başkanlığı, bayramlaşma programı düzenledi

Ramazan Bayramı

MALATYA (AA) - AK Parti Malatya İl Başkanlığı, bayramlaşma programı düzenledi.

Devlet Demir Yolları Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti ailesine hayırlı bayramlar diledi. 

Çok önemli bir süreçten geçtiklerini belirten Çalık, 10 Ağustos'un çok önemli bir milat olduğunu söyledi.

Bu tarihin, milletin adamının Çankaya'ya çıkacağı gün olduğunu ifade eden Çalık, "İşte o gün için geri sayım başladı. 10 Ağustos'ta inşallah çatının değil milletin adamı Çankaya Köşkü'ne çıkacak. İnşallah, sizlerin dualarıyla, destekleriyle, milletimin destekleriyle Çankaya'ya çıkacak" diye konuştu.

İslam coğrafyasında yaşanan bütün zulümlerin de bir an önce sona ermesi temennisinde bulunan Çalık, "Filistin'de, Gazze'de her dakika, her saat başı bir bebek ölüyor. Terörist İsrail'in, katil İsrail'in, bebek katili İsrail'in inşallah sonu gelecek diyorum" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın da Filistin'de ve İslam coğrafyasının çeşitli yerlerinde kardeşlerinin katledildiğini ve bu duruma bu coğrafyadaki liderlerin tavır almadıklarını öne sürdü.

İslam coğrafyası üzerine sanki ölü toprağı saçılmış olduğunu dile getiren Akın, "Ben inanıyorum ki onlarca devletten müteşekkil olan bir buçuk milyar nüfuslu İslam dünyası bilinçlendiğinde, bu emperyalistler, siyonistler ve onları uşakları, değil Müslümanları katletmek, onların yakınından dahi geçemeyecekler. Bu günler yakın" ifadesini kullandı.    

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de İslam coğrafyasında ve Filistin'de yaşanan zulüm karşısında dünyanın sessiz kaldığını vurgulayarak, "Yine bakıyorsunuz bu mazlumların yanında yer alan bir tek lider var o da sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'deki Müslümanlardır" şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise bulundukları coğrafyadaki karmaşa içerisinde, gerçekten Türkiye'nin güçlü bir iradeye, güçlü bir lidere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "İnşallah 10 Ağustos'ta Türkiye, bugüne kadar gelmiş olduğu yoluna daha hızlanarak devam etme fırsatı bulmuş olacak" dedi. 

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı 7 Ağustos'ta Malatya'da ağırlayacaklarını hatırlatarak, "İnşallah teşkilatımıza ve Malatya'ya yakışır bir şekilde Başbakanımızı bağrımıza basacağız. Coşkuyla ve büyük bir kalabalıkla Malatya'dan uğurlayacağız. 10 Ağustos'taki seçime de Malatya'dan vermiş olduğumuz moralle inşallah girecek" diye konuştu. 

 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber