Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Temmuz 2014 - 15:13 Yorum: 0

Ramazan Bayramı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valiliği ile Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol mensupları, vatandaşlarla bayramlaştı.Belediye Kültür Sarayı'ndaki törene, Kütahya...

Ramazan Bayramı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valiliği ile Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol mensupları, vatandaşlarla bayramlaştı.

Belediye Kültür Sarayı'ndaki törene, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Kütahya Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, İl Jandarma Komutanı Mustafa Uğur, AK Parti Kütahya milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay ve Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Yılmaz, Gazze'de ve İslam coğrafyasında yaşanan drama dikkat çekerek, şunları kaydetti:                              

"Bugün gerek kendi kardeşlerimiz arasında, gerekse özellikle İsrail devlet terörüyle bugün bu bayram huzurunu yaşayamayan kardeşlerimiz var. Bu çok önemli bir husus. Bizi de bu havaya sokmaya çalıştılar. Yıllarca birbirimizin arasına nifak sokmaya çalıştılar ama başaramadılar. Bundan sonra olmayacak diye bir şey yok. Eğer birbirimizi sevmez, saymaz ve birbirimize karşı sevgiyi ve hoşgörüyü sağlamazsak, bugün örnekleri Suriye'de, Irak'ta belki de Filistin'de. Bu bayramlar kini, nefreti, küslüğü kenara bırakmamız gereken günler. Onun için tanıdık tanımadık herkesle selamlaşmalı, bayramlaşmalıyız."

Belediye başkanı Kamil Saraçoğlu da, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği günler olduğunu, herkesin Ramazan bayramını tebrik ettiğini dile getirdi.

Daha sonra Yılmaz ve beraberindekiler, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Huzurevini ziyaret ettikten sonra Hava Şehitliği'ni de ziyaret ederek şehit kabirlerine karanfil bıraktı ve dua etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber