Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Temmuz 2014 - 17:13 Yorum: 0

Ramazan Bayramı

ESKİŞEHİR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Afşar Çelik, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Maide Bolel Huzurevi, Hacı Süleyman Çakır Yaşlı...

Ramazan Bayramı

ESKİŞEHİR (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Afşar Çelik, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Maide Bolel Huzurevi, Hacı Süleyman Çakır Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti.

Tuna, bayramların gönülleri sevgiyle birbirlerine bağladığını belirterek, "Özellikle yaşlılarımız ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini almalıyız" ifadelerini kullandı. 

Sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, dostluk ve kardeşliğin en üst düzeyde kendini gösterdiği, dargınların barıştığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı Ramazan Bayramı'nın herkese kutlu olmasını dileyen Tuna, şunları kaydetti:

"Biz millet olarak büyüklerimize saygı gösterir, küçüklerimizi severiz. Bu coşkulu kaynaşma gününde böyle güzellikler dışında kalmamaya ve böyle güzel birlikteliklerin dışında hiç kimseyi bırakmamaya özen göstermeliyiz. Büyüklerimiz bizim için her zaman kıymetlidir. Bayramların insanımızda yaşattığı saygı ve sevgi bağları daha da güçlendikçe, bayramlar bizim için daha da coşkulu olacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber