Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Temmuz 2014 - 18:18 Yorum: 0

Ramazan Bayramı

HATAY (AA) - Yayladağı ilçesinde, Kaymakamlık tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende konuşan Kaymakam Turan Yılmaz, bayramların birlik ve beraberliklerin...

Ramazan Bayramı

HATAY (AA) - Yayladağı ilçesinde, Kaymakamlık tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. 

Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende konuşan Kaymakam Turan Yılmaz, bayramların birlik ve beraberliklerin pekiştirmesine vesile olan özel günler olduğunu söyledi.  

İlçede ramazan ayı ve bayramın dostane bir ortamda geçtiğini belirten Yılmaz, "insanları birbirine yakınlaştıran bayramlarımızın, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesini temenni ediyor, tüm ilçe halkının bayramını tebrik ediyorum" dedi. 

Kaymakam Yılmaz ve protokol üyeleri törene katılanlarla tek tek tokalaşarak, bayramlaştı. 

Törene, Merkez Valisi Lütfullah Bilgin, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Yücel Çetinkaya, Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber