Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Temmuz 2014 - 15:38 Yorum: 0

Ramazan Bayramı

KARS (AA) - Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Ramazan Bayramı'nın huzur içerisinde idrak edildiğini bildirdi.Toksoy, yaptığı açıklamada, bayramı huzur ve güven içerisinde geçirdiklerini...

Ramazan Bayramı

KARS (AA) - Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Ramazan Bayramı'nın huzur içerisinde idrak edildiğini bildirdi.

Toksoy, yaptığı açıklamada, bayramı huzur ve güven içerisinde geçirdiklerini belirterek, belediyenin, emniyet müdürlüğünün her türlü tedbiri aldığını ifade etti.

Hizmetlerin aksamaması için gerekli önlemin alındığını anımsatan Toksoy, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar hiçbir problem yaşanmadı. Kent merkezinde belediye hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bizim görevimiz vatandaşlarımızın ağız tadıyla kazasız, belasız bir bayram geçirmelerini sağlamak. Bu nedenle zabıtamız, itfaiyemiz ve diğer temizlik hizmetleri aksamadan devam ediyor. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan bayramı gönül rahatlığıyla tamamlayacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber