Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Temmuz 2014 - 18:03 Yorum: 0

Ramazan Bayramı

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Çarşamba'da esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı

Ramazan Bayramı

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Çarşamba'da esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı.

 Kılıç, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Ahmet Yılmaz ve oda üyeleri ile bir araya geldi, ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarla da bayramlaşan Kılıç, Çarşamba ilçesine yapılan yatırımlara değindi.

Bölgeye bakanlığı ve 12 yıllık AK  Parti iktidarında oldukça faydalı yatırımlar gerçekleştirildiğini vurgulayan Kılıç, devam eden yatırımlarla Çarşamba'nın sadece kendini değil, bölgedeki diğer ilçeler Terme, Salıpazarı ve Ayvacık’ı da kalkındıracağına inandıklarını dile getirdi.

Kılıç’a ziyaretleri esnasında, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muzaffer Öztel ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan'da eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber