Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 18:03 Yorum: 0

Ramazan Bayramı'na doğru

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban: "Sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin fazlasıyla uygulanıp sergilendiği ve toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, toplumsal hayatın vazgeçilmez bir un

Ramazan Bayramı'na doğru

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin fazlasıyla uygulanıp sergilendiği ve toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, toplumsal hayatın vazgeçilmez bir unsurudur" ifadelerini kullandı.

Çoban, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu kaydetti.

Birlik ve beraberliklerin pekiştiği bayram günlerinin iyi değerlendirilmesinin gerektiğini vurgulayan Çoban, mesajında şunları kaydetti:

"Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu bayramda, tüm Müslümanların birbirini sevgiyle kucaklaması gerekir. Allah-ü Teala'dan, günlerdir İsrail'in borbardımanı altındaki Filistin'de akan kanın durması, Suriye, Irak ve bazı İslam ülkelerinde yaşanan karışıklıkların sona ermesi dileğinde bulunuyorum. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak etmenin huzuruyla mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin fazlasıyla uygulanıp sergilendiği ve toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, toplumsal hayatın vazgeçilmez bir unsurudur. Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz. Bu düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam alemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber