Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 11:53 Yorum: 0

Ramazan Bayramı'na doğru

Iğdır Emniyet Müdürü Babal: "Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim"

Ramazan Bayramı'na doğru

IĞDIR (AA) - Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa mutluluk ve başarı getirmesini temenni ettiğini bildirdi. 

Babal, yaptığı yazılı açıklamada, huzur ve güven içerisinde, sevinçlerin arttığı, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamaya hazırlandıklarını kaydetti. 

Bayramların, birlik ve beraberlik açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Babal, "Türk Polis Teşkilatı olarak hizmet vermekten onur duyduğumuz ve gücümüzün ana kaynağını oluşturan değerli Iğdırlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarım. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

Babal, açıklamasında şunları kaydetti:

"Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü personeli olarak, değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmeleri için personelimiz 24 saat görevi başındadır. Iğdırlı hemşehrilerimin karşılaştığı her türlü asayiş, güvenlik ve trafik olaylarıyla ilgili ihbar, şikayet ve yardım talepleri için 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizdedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber