Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Temmuz 2014 - 16:38 Yorum: 0

Ramazan Bayramı'na doğru

Akseki Kaymakamı Beşikci:

Ramazan Bayramı'na doğru

ANTALYA (AA) - Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Beşikci, mesajında, bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti. Beşikci, millet olarak karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içinde, birlik ve beraberlik duygularının geliştirilmesine, kırgınlık ve dargınlıkların sona erdirilmesine vesile olan yeni bir bayrama daha ulaşmanın sevinci içinde olduklarını ifade etti.

Bayram günlerinde dini ve milli geleneklere göre sevinmek ve mutlu olmak kadar, vatandaşları sevindirebilmenin de önemli olduğuna işaret eden Beşikci, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Bayramın güzel ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına, milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekiştirilmesine, tüm insanlığın özlediği barışa, huzura, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Aksekili vatandaşlarımızın ve her kademede görevli mesai arkadaşlarımın sağlık, mutluluk ve esenlik içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber