Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 18:03 Yorum: 0

Ramazan Bayramı'na doğru

Malatya Emniyet Müdürlüğü, alınan tedbirlerle ilgili bilgi verdi

Ramazan Bayramı'na doğru

MALATYA (AA) - Malatya Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı dolayısıyla alınan tedbirlere dikkat çekti.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların daha huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri için şehirdeki güvenlik önlemleri arttırıldı.

Asayiş, Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri, bir dizi tedbir aldı.

Şehirler arası otobüs terminalinde vatandaşların güvenli seyahat edebilmesi için denetimlere ağırlık verilecek.

Alışveriş merkezleri, mezarlıklar, otogar, gar, kapalı ve açık otoparklar, umuma açık yerler, halka açık park, bahçe ve meydanlarla bayram namazı kılınacak camilerin çevresinde asayişi ilgilendiren muhtemel olaylara karşı, trafik yoğunluğu yaşanması beklenen ana güzergahlarla alışveriş merkezlerinin çevresinde görevli ekip ve personel sayısı arttırıldı.

Trafik yoğunluğu nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı müdahale etmek, vatandaşların müracaatlarını değerlendirmek amacıyla tedbirler üst seviyeye çıkarıldı.

Sürücülerin, yola çıkmadan araçlarının bakımını yaptırmaları, trafik kurallarına özellikle de kazaların başlıca sebepleri arasında bulunan şehir içi ve şehirler arası yollardaki hız limitlerine önemle uymaları, uykusuz ve yorgun bir şekilde araç kullanmamaları, emniyet kemerlerini mutlaka takmaları ve yanındakilere taktırmaları gerekiyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber