Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 09:53 Yorum: 0

Ramazan Bayramı'na doğru

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen: "Maneviyatımızın doruğa çıktığı bu kutsal ayda, maalesef İsrail'in işlediği cinayetlerden dolayı Ramazan ayı bizim için hüzün ayı olmuştur"

Ramazan Bayramı'na doğru

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, maneviyatın doruğa ulaştığı Ramazan ayında, İsrail'in işlediği cinayetler nedeniyle Ramazan ayının hüzün ayı olduğunu belirtti.

Çimen, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan ayının ilk günlerinde olduğu gibi Ramazan Bayramı'na da İslam dünyasında yaşanan üzücü olayların atmosferinde girildiğini ifade etti.

Dünya coğrafyasında yaşanan olumsuzlukların herkesi üzdüğünü kaydeden Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Özellikle de Müslümanların yaşadığı bölgelerde zulüm, sıkıntı ve katliamlar devam etmektedir. Maneviyatımızın doruğa çıktığı bu kutsal ayda, maalesef İsrail'in işlediği cinayetlerden dolayı Ramazan ayı bizim için hüzün ayı olmuştur. Bu bağlamda idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı, bizim için dua bayramı olacaktır. İslam dünyasında yaşanan sıkıntıların sona ermesi ve özellikle İsrail'in Gazze'ye yaptığı katliamın bir an önce sona ermesi dualarımızla tüm İslam alemin, aziz Türk milletinin ve Gümüşhaneli değerli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber