Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 14:03 Yorum: 0

Ramazan Bayramı'na doğru

Yeşilyurt Belediyesi, ilçede bulunan namazgahı bayram namazı kılınması için hazırlıyor

Ramazan Bayramı'na doğru

MALATYA (AA) - Yeşilyurt Belediyesi, bayram namazının ilçedeki namazgahta kılınması için hazırlık yapıyor.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gedik Mahallesi'nde bulunan namazgah alanının düzenlemesiyle asfalt çalışmaları devam ediyor.

Yürütülen çalışmaları inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya'da birkaç noktada mihrap şeklinde alanlar bulunduğunu kaydetti.

Büyüklerin buraları bayram namazlarında toplanma yeri olarak belirlediğini ifade eden Polat, "Tecde ve Gedik Mahallesi bölgemizde mihraplarımız var. Bayram namazımızı burada vatandaşlarımızla kılacağımız için alanın temizliğini ve asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. Burada, eskiden cezaevi olarak kullanılan ama şu an metruk halde bulunan binamız var. Alanın Yeşilyurt Belediyesine tahsisi konusunda resmi işlemleri başlattık. Onunla birlikte mihrap ve sosyal tesis alanımızı birleştirirsek önümüzde yıllarda daha güzel bir alana kavuşacağız" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber