Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Temmuz 2014 - 22:13 Yorum: 0

Ramazan Bayramı'na doğru

OSMANİYE (AA) - Vali Mehmet Oduncu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Vali Oduncu, mesajında, İslam dünyası olarak birlik ve beraberliğin korunması gerektiğini belirtti.Birlik...

Ramazan Bayramı'na doğru

OSMANİYE (AA) - Vali Mehmet Oduncu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Oduncu, mesajında, İslam dünyası olarak birlik ve beraberliğin korunması gerektiğini belirtti.

Birlik ve beraberliğin, manevi değerlerin temel unsurlarından Ramazan Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunun yaşandığını belirten Oduncu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kardeşlerimizin de acılarını paylaşıyoruz. İslam dünyası olarak birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Unutulmamalıdır ki, Müslüman olmak, yüce dinimizin esaslarından olan kin, nefret ve ayrımcılık duygularından ruhumuzu arındırarak adaleti yüceltmek, sevgiyi, barışı ve huzuru yaymaktır." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber