Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 16 Mayıs 2017 - 13:58 Yorum: 0

Ramazan erzak paketleri raflarda yerini aldı

Şok Market, bakliyattan hurmaya, güllaçtan şerbete kadar müşterilerinin Ramazan'a özel her türlü ihtiyacını karşılayacak ürünleri ile vatandaşları...

Ramazan erzak paketleri raflarda yerini aldı

Şok Market, bakliyattan hurmaya, güllaçtan şerbete kadar müşterilerinin Ramazan'a özel her türlü ihtiyacını karşılayacak ürünleri ile vatandaşları mağazalarına bekliyor. Şok Market'in, Ramazan erzak paketi ve Şok Kartı, Ramazan'da paylaşma ve yardımlaşma geleneğini sürdürmek için de iyi bir fırsat oluşturuyor.

Müşterilerinin Ramazan ihtiyaçlarının tamamına yakınını karşıladığı Şok Market'in markalı ürünlerinden oluşan Ramazan erzak paketi, Şok mağazalarında yerini aldı. Ayrıca, kurumsal ve bireysel müşteriler, Şok Kart satın alarak, Ramazan bereketini sevdikleriyle paylaşabilecek.

Şok "ta 44,90 TL'den satışa sunulacak erzak paketlerinin içerisinde Anadolu Mutfağı pirinç ve bakliyat ürünleri, Piyale hazır çorba ve puding, Evin Yağ, Deren Çay gibi 18 çeşit ürün yer alıyor. Şok Marketler de ayrıca Ramazan'a özel pide satışı da başlıyor. Şok Market, Ramazan ayı boyunca sofraları şenlendirecek ürün gamı ve Ramazan Erzak Paketi ile müşterilerinin temel ihtiyaçlarının tamamına yakınını karşılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber