Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Mayıs 2017 - 18:13 Yorum: 0

Ramazan öncesi gıda denetimleri

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Ayı öncesi kent halkının sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketmesi için rutin denetimlerini...

Ramazan öncesi gıda denetimleri

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Ayı öncesi kent halkının sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketmesi için rutin denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Bu kapsamda sorumluluk alanındaki yaklaşık 55 ekmek fırını, 175 pasta-börek, tatlı imalat ve satış yerlerinin belirli bir periyot dahilinde kontrol edildiğini söyleyen yetkililer, özellikle ramazan ayında tüketimi artan gıda maddelerinin halk sağlığını tehdit etmemesi için denetimlerin titizlikle devam ettirildiğini belirtti.

Yapılan kontrollerde iş yeri açma ruhsatı, genel hijyen kuralları, ekmek gramajı ve ürünlerin etiketleri denetleniyor.

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce yapılan açıklamada vatandaşların ruhsatlı ve kayıtlı esnaftan alışveriş yapmalarının önemine dikkat çekildi. Yetkililer ayrıca karşılaşılacak herhangi bir olumsuz durumda, Mavi Masa hattı 444 44 26 veya 320 14 14 numaralı telefonlardan bilgi verilmesi gerektiğini vurguladı.

Ramazan öncesi gıda denetimleri

Ramazan öncesi gıda denetimleri

Ramazan öncesi gıda denetimleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber