Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mayıs 2016 - 12:38 Yorum: 0

Ramazan Zammı Yapan Esnaf Üyelikten Çıkarılacak

Esnafı Ramazan ayında zam yapmamaları konusunda uyaran Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık, bu şekilde davranan esnafın üyelikten...

Ramazan Zammı Yapan Esnaf Üyelikten Çıkarılacak

Esnafı Ramazan ayında zam yapmamaları konusunda uyaran Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık, bu şekilde davranan esnafın üyelikten çıkarılacağını söyledi.

Ramazan ayının ülkeye huzur ve bereket getirmesini dileyen Başkan Kemal Erçalık, Ramazan gelince zam yapılmasını "fırsatçılık" olarak değerlendirdi. Esnafın bu döneme özel zam yapmasının esnaf ruhuna yakışmayacağını belirten Başkan Kemal Erçalık, bu şekilde davranan üyeleri, üyelikten çıkaracaklarına dikkat çekti. Başkan Kemal Erçalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fiyatlarda görülen artış yalnızca esnaftan kaynaklanmıyor, üretici ve özellikle de komisyoncuların ürünün pahalılığında birinci derecede rol oynuyor. Bu nedenle komisyonculardan daha insaflı olmalarını bekliyoruz. Ayrıca, üye esnaflarımızın da, Ramazan'da zam yapan esnaf hakkında derneğimizi bilgilendirmelerini rica ediyoruz. Ramazanın esnaf ve sanatkârımıza, ülkemize esenlik, sevgi, kardeşlik ve barış getirmesini, ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı durumdan çıkmasın da vesile olmasını da umut ediyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber