Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 19 Nisan 2021 - 16:38 Yorum: 0

Ramazanın ’tatlı’ bereketi

Ordu'nun Ünye ilçesinde 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in gelmesiyle birlikte birçok işletmede olduğu gibi tatlıcılarda da yoğun mesai başladı.

Ramazanın ’tatlı’ bereketi

Ordu'nun Ünye ilçesinde 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in gelmesiyle birlikte birçok işletmede olduğu gibi tatlıcılarda da yoğun mesai başladı. İftar öncesi ve iftar sonrası vatandaşların tercih ettiği tatlı, işletmelerde yoğunluğa neden oldu. Ünye'de 15 yıldır tatlı işletmeciliği yapan Ahmet Gürcüoğlu, "40 yılı aşkın Ünye'nin muhtelif yerlerinde fırıncıyız. 15 yıldır da tatlı işleri yapıyoruz. Tatlılarımız arasında en çok tercih edilen baklava ve kadayıf oldu. En çok hafif tatlılar tercih ediliyor. Fiyatlarımız cazip olmakla beraber 2 yıldır sabit tutuyoruz. Geçen yıldan bu yana bizim hammadde girişimiz de yüzde 50-60 kadar yağlarda zam olduğu halde bizim fiyatlarımız 2 yıldır aynı. Çünkü memleket ve halkımız bize her zaman lazım. Hiçbir zaman fırsatçılık yapmadık. Pandemiden dolayı günü kurtarmaya çalışıyoruz. Hafta sonu yasak olduğu için evlere servisimiz de bulunmaktadır" dedi.

Ramazanın ’tatlı’ bereketi

Ramazanın ’tatlı’ bereketi

Ramazanın ’tatlı’ bereketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber