Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 25 Eylül 2020 - 22:53 Yorum: 0

Randıman filmi vizyona girdi

Senaryosundan yapımına Ordulu sanatçıların emek verdiği ve büyük bölümü Ordu'da çekilen Randıman filmi, Türkiye genelindeki 40 ilde 150 sinema salonunda...

Randıman filmi vizyona girdi

Senaryosundan yapımına Ordulu sanatçıların emek verdiği ve büyük bölümü Ordu'da çekilen Randıman filmi, Türkiye genelindeki 40 ilde 150 sinema salonunda vizyona girdi.

Büyük bir kısmı Ordu'da çekilen ve Ordulu sanatçıların emek verdiği Randıman filmi, 40 ilde 150 sinema salonunda vizyona girdi. İstanbul'dan başlayarak Ordu'da devam eden bir hikayeyi anlatan film, özellikle bölgenin önemli geçim kaynağı olan fındığı ön planda tutuyor. İnşaat yapımından, düğüne kadar birçok maddiyat gerektiren işlerin fındık sezonunda yapıldığı Ordu'da, film içerisinde de benzer konular seyirciyi karşılarken, aşk ve sevgi konuları da yer alıyor.

Ordu'daki bir sinema salonunda galası düzenlenen Randıman filmi, bazı protokol üyelerinin de katılımıyla izleyicileri ile buluştu.

Randıman filmi vizyona girdi

Randıman filmi vizyona girdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber