Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 23 Temmuz 2018 - 10:53 Yorum: 0

Rap müziğinin ünlü ismi Kezzo dünya evine girdi

Türk Rap müziğinin yükselen isimlerinden Kezzo olarak bilinen Hüsnü Doğan, dün akşam düzenlenen bir düğünle hayatını Buse Çekinkaya ile birleştirerek...

Rap müziğinin ünlü ismi Kezzo dünya evine girdi

Türk Rap müziğinin yükselen isimlerinden Kezzo olarak bilinen Hüsnü Doğan, dün akşam düzenlenen bir düğünle hayatını Buse Çekinkaya ile birleştirerek dünya evine girdi. Düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı.

Türk Rap müziğinin ünlü ismi Kezzo dün akşam Silivri'de düzenlenen düğün ile Buse Çekinkaya ile hayatını birleştirdi. Rap müziğinin ünlü isimleri Eypio ve Erdi'nin yanı sıra; müzik dünyasının ünlü isimleri de, Kezzo'yu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Nikah törenine katılan davetliler damat ile gelinin nikah salonuna girişini ayakta alkışladı. Nikah memurunun sorusuna "Evet" cevabını verin çift davetliler tarafından uzun süre alkışlanırken, nikah memuru evlilik cüzdanın Buse Çekinkaya teslim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber