Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Kasım 2017 - 13:53 Yorum: 0

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusu

Eşi Bosna-Hersek vatandaşı olan bir Türk vatandaşı, bir televizyon programında Boşnaklarla ilgili ifadeleri nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç...

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusu

Eşi Bosna-Hersek vatandaşı olan bir Türk vatandaşı, bir televizyon programında Boşnaklarla ilgili ifadeleri nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ender Baykuş isimli vatandaş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği şikayet dilekçesinde, Kütahyalı'nın Boşnak asıllı vatandaşları alenen aşağılayan, tahkir eden, alaycı, üslupsuz, nefret ve hakaret içerikli cezayı gerektirir bir konuşma gerçekleştirdiğini belirtti. Baykuş, dilekçede, "Bilindiği üzere Boşnak kardeşlerimizin ve Boşnak kökenli olup vatanımızda Türk bayrağının gölgesinde hayatlarını sürdüren vatandaşlarımızın; Türk milletinin ayrılmaz bir parçası, şerefli bir mensubu olduğunun, İslam sancağı gölgelenmesin, Türk devleti var olsun diye tarifsiz acılar çektiğinin hatta soykırımlara maruz kaldığının altını çizerek yüksek sesle dillendirmek gerektiğinin zarureti ile tahkikatın değerlendirilmesi gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber