Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:48 Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçlarının programı açıklandı12:47 Nilüfer Belediyesi ’Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ne ev sahipliği y...12:46 ASÜ’de 12 dönümlük alana farklı türde 350 adet fidan dikildi12:46 29 haftalık doğan Erkan bebek, 75 günlük yaşam mücadelesinin ardından ailes...12:46 Sinop’ta ilginç olay: Valinin doğaya saldığı kartal kadına saldırdı12:46 Yozgat’ta hasar tespit çalışmaları sürüyor12:45 Samsun’da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı12:44 TSE Ankara Kalite Kampüsü’nün inşaatı yüzde 80 seviyesine ulaştı12:44 Rektör Özkan: "2 yıl içinde Araştırma Üniversitesi olma hedefine ulaşacağım...12:44 Safrantech TEKNOFEST’te Karabük’ü temsil edecek12:41 Başkan Çolakbayrakdar: "Kayseri, Türkiye’nin tarımsal üretim merkezi olacak...12:40 Millî Mücadele’de Türk Ocakları’nın katkısı12:37 Aksaray’da iki araç kavşakta çarpıştı: 2 hafif yaralı12:37 Tartıştığı müşteriye amansız takip: 3 yaralı12:37 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı12:37 Büyükşehir’in Çocuklara Özel Şenliği’ne ücretsiz ulaşım imkânı12:34 Nazilli’de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama12:34 Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret12:33 Kaza yerine gelen polisler, mesai arkadaşlarının cenazesiyle karşılaştı12:33 Muğla Ege Yıldızları Başkanı Şen: "Muğla’da sahamız olmadığı için maçlarımı...
Yerel 15 Haziran 2020 - 11:18 Yorum: 0

Rauf Valiyev’den yeni single

Azerbaycan asıllı film müziği bestecisi alan Rauf Valiyev, "Speechles" isimli single çalışmasını yayınladı.

Rauf Valiyev’den yeni single

Azerbaycan asıllı film müziği bestecisi alan Rauf Valiyev, "Speechles" isimli single çalışmasını yayınladı. Yeni yayınlanan single özellikle batı dünyasında ilgiyle karşılandı. Parçanın Youtube platformu üzerindeki çıkışı ise devam ediyor.

Her eserini bir hikaye veya yaşanmışlık üzerine besteleyen Rauf Valiyev, "Speechless" isimli bestenin de bir hikayesi olduğunu vurguluyor. Bunun bir single çalışması olduğunu dile getiren Valiyev, "Yeni çıkacak albümün öncüsü de diye biliriz. Şu anda tam olarak yeni albüme konsantreyim. Film yapım şirketlerinden birkaç teklif aldım ama yeni çıkacak albümden sonra onları değerlendireceğim" dedi.

Korona ve pandemi döneminin tüm dünyayı etkilediğine dikkat çeken Valiyev, "Özellikle müzik ve eğlence sektörü tamamen durdu. Ama tabi kendi ev stüdyolarımızda çalışma imkanımız var ve hiç durmuyoruz. Herkesin evde olduğu şu dönemlerde insanlara dinleyebilecekleri müzikler üretmek benim için büyük bir mutluluk kaynağı. Gelen yorumlar, beğeniler, insanlar ile aramda duygusal bir bağ kurmam beni çok mutlu ediyor. Türkiye'de de birçok yapım şirketleri ile görüşüyorum. Herhalde önümüzdeki aylarda film sektöründe karşınıza çıkacağım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber