Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

Recep Ateş’e arı yetiştiricilerinden ziyaret

Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş'i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine...

Recep Ateş’e arı yetiştiricilerinden ziyaret

Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş'i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bölge Müdürü Recep Ateş'i ziyaret eden Eskişehir Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bünyamin Yiğit, arı yetiştiricileri ve bal üreticileri olarak orman teşkilatına minnettar olduklarını söyledi. Bünyamin Yiğit, kendilerine destek olan en önemli kurumun Orman Genel Müdürlüğü olduğunu ifade ederek, "Bütün Türkiye'de olduğu gibi Eskişehir'de de ormanlık alanlar arıcıların istifadesine açıldı. Bal Üretim Ormanları'nın açılımıyla da ülkemizde bal verimi arttı. Bal ve polen verimini olumlu etkileyen bitki ve ağaç türlerini diktiler. Biz bu işbirliğinden çok memnunuz. Kısa bir süre önce yaptığımız genel kurul toplantımıza katılarak bizi onurlandıran Sayın Recep Ateş'e özellikle teşekkür ederiz" dedi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehir'de 6 adet, Afyonkarahisar "da 7 adet Bal Üretim Ormanı kurduklarını söyledi. Ateş, orman yangınlarına karşı dikkatli ve duyarlı olmak şartıyla bütün arıcıları, kovanlarını ormanlık alanlara koymaya davet etti.

Recep Ateş’e arı yetiştiricilerinden ziyaret

Recep Ateş’e arı yetiştiricilerinden ziyaret

Recep Ateş’e arı yetiştiricilerinden ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber