Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karaman'ın ziyaretleri

RİZE (AA) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı ziyaret etti.Rektör Prof. Dr. Karaman, ziyarette yaptığı açıklamada, Pazar...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Karaman'ın ziyaretleri

RİZE (AA) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Karaman, ziyarette yaptığı açıklamada, Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi ile Yüksekokulun kurulduğundan bu yana fiziki olarak her geçen gün gelişme sağladığını belirtti.

Yeni sağlanan bahçe ve seralarla Rize'de önemli bir konuma gelindiğini ifade eden Karaman, "Her okul kurulduğunda elbette bazı eksiklikler olur. Fakültemizin de yurt gibi sorunları olduğunu biliyoruz. Kısa sürede bu sorunu çözmeye çalışacağız. Pazar halkı okuluna sahip çıktığı takdirde işlerin daha da kolaylaşacağını düşünüyorum. Ufak tefek sorunların aşılması zaman istiyor. Hep birlikte sorunların üstesinden gelerek Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültemiz ile Yüksekokulumuzu daha iyi konuma getireceğiz" dedi.

Pazar Belediye Başkanı Basa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın rektörümüzün ziyaretinden dolayı son derece memnun oldum. Fakültemiz ve yüksekokulumuza yaptığı desteklerinden dolayı da ayrıca şahsım ve Pazar halkı adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber