Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 18 Ağustos 2016 - 08:48 Yorum: 0

Recordati Yönetim Kurulu Başkanı Gıovannı Recordati vefat etti

Recordati Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Giovanni Recordati vefat etti.

Recordati Yönetim Kurulu Başkanı Gıovannı Recordati vefat etti

Recordati Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Giovanni Recordati vefat etti.

1990 yılından beri Recordati firmasının İcra Kurulu Başkanı ve 1999'dan beri ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Giovanni Recordati vefat etti. Giovanni Recordati'nin yönetiminde grup, Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Kuzey Afrika bölgelerinde iştirakler kurarak dünya çapında bilinen bir ilaç firması haline geldi ve nadir hastalıklar segmentinde büyüme kaydetti.

Giovanni Recordati'nin ölümüyle ilgili bir açıklama yapan Recordati Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alberto Recordati, "Giovanni Recordati'nin ilerici vizyonu ve liderliği grubu büyük oranda geliştirmiştir. Onun vefatı grubumuz, çalışanlarımız ve ortaklarımız için acı bir kayıp ve oldukça üzücü bir olaydır" dedi.

Recordati Operasyonlardan Sorumlu Başkanı (COO) Andrea Recordati ise şunları ifade etti:

"Yönetim Kurulu Başkanımızca belirlenen ve uzun yıllar boyunca uygulanan büyüme stratejimizle doğru orantılı olarak grubun büyümesi devam edecek ve bizlerin önceliği olacaktır."

Giovanni Recordati kimdir?

Giovanni Recordati, Politecnico di Milano'dan kimya mühendisliği alanında lisans ve Imperial College London'dan yönetim bilimleri alanında yüksek lisans diplomalarına sahipti. Recordati'ye 1974 yılında araştırmacı olarak katıldı. 1980 yılında Merkezi Üretim Müdürü, 1984'te Operasyonlar ve Araştırma Departmanının Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve getirildi. 1990 yılında ise grubun İtalya ve yabancı ülkelerdeki operasyonel faaliyetlerini yönetmekten sorumlu olarak İcra Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. 1977 yılından beri Yönetim Kurulu Üyesi olan Giovanni Recordati, 1999 yılından beri Yönetim Kuru Başkanı, 1990 yılından beri ise İcra Kurulu Başkanı ve Recordati S.P.A'nın genel müdürü olarak görev yapıyordu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber