Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 17 Nisan 2019 - 11:28 Yorum: 0

Red Bull Flick şampiyonunu arıyor

CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick kıyasıya bir rekabete sahne olmaya hazırlanıyor.

Red Bull Flick şampiyonunu arıyor

CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick kıyasıya bir rekabete sahne olmaya hazırlanıyor. Oyunseverler, yıllara meydan okuyan oyun Counter Strike'ta 2'ye 2 formatında Türkiye'nin en iyisi olmak için mücadele edecek.

CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick, ilk şampiyonunu bulmak için yola çıktı. Amatörden profesyonele tüm oyunseverler, köklü oyun CS:GO'da 2'ye 2 formatında Türkiye'nin en iyisi olmak için mücadele edecek. Şampiyonluğa giden yol ise şehir elemeleri, çevrimiçi elemeler, play-off turu ve final etabından geçecek. Elemelerde birinci olan 32 takım çevrimiçi play-off aşamasına katılmaya hak kazanacak. Rakiplerini birer birer geçen takım ise Red Bull Flick'in ilk şampiyonu olacak.

Yapılan duyuruya göre CS:GO'da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye'nin en iyisi olmak isteyenlerin mücadelesine sahne olacak Red Bull Flick'in şehir elemleri 20 Nisan'da Eskişehir, Adana, Denizli ve Kayseri'de başlarken 21 Nisan'da Ankara, Mersin ve İstanbul'da sürecek.

Oyunseverlerin dünyasında "Oyun bitmesin" diyerek devam edecek online elemeler ise 21 Nisan'da devreye girecek. Eleme etaplarından play-off turuna yükselecek 32 takım, son 8'e adını yazdırabilmek için yeteneğini, takım oyununu ve tecrübesini sergileyecek. Red Bull Flick'in şampiyonu ise 8 takımın karşı karşıya geleceği, monitörlerini AOC Gaming'in sağladığı final sahnesinde belli olacak. Red Bull Flick'in play-off turu ve final mücadelesi Red Bull'un Twitch kanalı twitch.tv/redbulltr'den naklen yayınlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber