Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:45 BAL’da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı08:45 Belen’de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü08:44 Vali Çiçek, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ne çalışma ziyareti08:39 Mersin’de yasa dışı bahis operasyonu: 5 gözaltı08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...
Spor 25 Şubat 2022 - 22:58 Yorum: 0

Reha Kemal Erginer: “Kötü bir futbol sergiledik”

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Denizlispor mağlubiyetinin ardından, "Önemli bir dakikada önemli bir gol bulmuştuk. Ama bunların hiçbiri yenilginin...

Reha Kemal Erginer: “Kötü bir futbol sergiledik”

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Denizlispor mağlubiyetinin ardından, "Önemli bir dakikada önemli bir gol bulmuştuk. Ama bunların hiçbiri yenilginin mazereti değil biz kendi eleştirimizi yapacağız" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında deplasmanda A. Denizlispor'a 2-0 mağlup olan Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Erginer, "5 maçtır bir yenilmezlik serimiz vardı, bugün burada sonlandı. Ama bu mağlubiyet bir şeylerin sonu değil, inşallah takıma yeni bir başlangıç olacaktır bizim için. Maçta şunu söyleyebilirim; rakibe çok uzak oynadık özellikle savunmada, çok alan ve zaman verdik. Bu da rakibin oynama iştahını artırdı, daha fazla topla oynamasına, üçüncü bölgeye inmesine sebep oldu. Skoru daha çok yakalayabileceğimiz, oyuna ortak olabileceğimiz zamanlarda çok kötü bir gol yedik" diye konuştu.

"Üst sıraları hedefliyoruz"

Üst sıraları hedeflediklerini belirten Teknik Direktör Erginer, "Maçın genelinde normal standart oyunumuzdan uzak oynadık. Kötü bir futbol sergiledik bugün bizim kendi standardımıza göre ama gene de oyuna ortak olabilirdik. Bence nizami bir golümüz iptal edildi. Önemli bir dakikada, önemli bir gol bulmuştuk. Ama bunların hiçbiri yenilginin mazereti değil. Biz kendi eleştirimizi yapacağız. Biz bir üst sıraları hedefliyoruz, oralara tırmanmak istiyoruz. Bunun için bu yenilgiyi telafi etmek için tekrar bir seri başlatmamız lazım. 3 gün sonra iç sahada erteleme maçımız var. Gerekli dersleri çıkartıp bir an önce bu maçı geride bırakıp, Tuzlaspor maçına konsantre olmamız gerek" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber