Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ocak 2017 - 13:58 Yorum: 0

’Reina’ saldırısını kullanarak Trabzon’da 300 bin TL dolandırmış

Trabzon'da "Reina" saldırganının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan Bekir Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 300 bin TL'lik vurgun yaptığı...

’Reina’ saldırısını kullanarak Trabzon’da 300 bin TL dolandırmış

Trabzon'da "Reina" saldırganının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan Bekir Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 300 bin TL'lik vurgun yaptığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'da ağına düşürdüğü kişilere kendini polis olarak tanıttıktan sonra "İstanbul Reina saldırganı Abdülkadir Masharipov'un yakalandığı Esenyurt'taki evde eşinizin bir listede ismi bulundu" diyerek hesaplarındaki paraları dolandıran Bekir Ç., Trabzon İstihbarat Müdürlüğü'nün çalışması ile Trabzon ve Şanlıurfa Emniyeti'nin ortak operasyonuyla gözaltına alındı.

Bekir Ç.'ye yardım ettiği öne sürülen Murat A. da gözaltına alınarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Burada yapılan çalışmada Bekir Ç.'nin Trabzon'da 300 bin TL'lik vurgunu aynı yöntemi kullanarak telefon dolandırıcılığı şeklinde gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Gözaltındaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Şanlıurfa Adliyesi'nde sevk edilen iki kişiden Bekir Ç. tutuklanırken, Murat A. ise serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber