Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Mayıs 2016 - 18:56 Yorum: 0

Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, BBP’yi Ziyaret Etti

İnönü Üniversitesinde, Haziran ayında yapılacak olan rektörlük seçimleri için adaylığını açıklayan İ..

Rektör Adayı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, BBP’yi Ziyaret Etti

MALATYA (İHA) İnönü Üniversitesinde, Haziran ayında yapılacak olan rektörlük seçimleri için adaylığını açıklayan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Büyük Birlik Partisi(BBP) Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.
Haziran ayında yapılacak İnönü Üniversitesi Rektörlük Seçimleri için geri sayım heyecanı sürerken, rektörlük için geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir basın toplantısıyla adaylığını açıklayan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bugün BBP Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan BBP Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş, İnönü Üniversitesindeki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, yapılacak olan rektörlük seçimlerinin başarılı ve demokratik bir biçimde gerçekleşmesini temenni etti. Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un, gittiği her platformda Malatya’nın sorunlarına dikkat çektiğini belirten Altuntaş, “Bu anlamada kendisinin çalışmalarını beğeniyle ve ilgiyle takip ediyoruz. Aynı zamanda kendisini cesaretinden dolayı tebrik ediyoruz. Biz her zaman söylüyoruz, kadınımız ne kadar güçlü olursa ülkemiz de o kadar güçlü olur. Biz, Aysun Hanıma rektörlük yolunda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ise İnönü Üniversitesinin yerel değerlerini koruyarak, bir dünya üniversitesi kimliğine ulaşması ve dünyanın nitelikli üniversiteleri arasına girmesi yolunda hizmete talip olduğunu ifade ederek, “Bu yolda sizlerin de desteğini bekliyorum” diye konuştu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut daha sonra BBP Malatya İl Başkanı Av. Sema Altuntaş’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine projelerini anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber