Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2021 - 09:48 Yorum: 0

Rektör Aldemir, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Elbir’i ağırladı

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Yavuz, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof.

Rektör Aldemir, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Elbir’i ağırladı

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Yavuz, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olarak Aydın'ın ve ülkenin gelişimine katkı sağlayacak her türlü projenin paydaşı olmaktan büyük onur duyacaklarını dile getirdi. Üniversitenin, her alanda şehrin gelişmesine kıymetli katkılar sağladığını belirten AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, misafirperverliği için Rektör Aldemir'e teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber