Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ocak 2021 - 12:33 Yorum: 0

Rektör Aldemir, “Engellilere uygun ortamlar hazırlamak için çalışıyoruz”

Aydın Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof.

Rektör Aldemir, “Engellilere uygun ortamlar hazırlamak için çalışıyoruz”

Aydın Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'i makamında ziyaret etti. Rektör Aldemir, "Engellilere uygun ortamlar hazırlamak için çalışıyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, belirlenen standartlara uygun olarak engellilere uygun ortamlar hazırlamak için çalıştıklarını bunun en iyi örneğinin de engelli öğrencilerimiz düşünülerek yapılandırılan "Engelsiz Kütüphane" unvanına sahip ADÜ Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi olduğunu ifade etti. Aydın Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, engelsiz üniversite olma noktasında büyük yol alan ADÜ'de yürütülen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Ziyaret, iş birliği çalışmalarının öneminin vurgulaması ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber