Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 15:03 Yorum: 0

Rektör Alkan’dan Ahlatcı’ya yatırım teşekkürü

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı'yı ziyaret etti.

Rektör Alkan’dan Ahlatcı’ya yatırım teşekkürü

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı'yı ziyaret etti.

İşadamı Ahmet Ahlatçı'nın Çorum'a birçok alanda hizmet verdiğini, son dönemde yaptığı en büyük yatırımlardan birinin de AHL Park Alışveriş Merkezi olduğunu dile getiren Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum'un parlayan yıldızı yeni AVM'nin hem yeni istihdâm alanları oluşturması hem de şehre katma değer kazandıracak olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi. Rektör Alkan, böylesine büyük bir projenin kısa sürede tamamlanarak hayata geçirilmesinden ve bugüne kadar üniversiteye vermiş olduğu desteklerden dolayı işadamı Ahmet Ahlatçı'ya teşekkür etti.

Yapılan her yatırımın memlekete ve insana yatırım olduğunu, yapılan yatırımların şehre birçok alanda çok önemli getiriler ve değerler kazandıracağını ifade eden işadamı Ahmet Ahlatçı ise, üniversitemize her zaman olduğu gibi bundan sonrasında da desteklerinin devam edeceğini, Rektörümüzün çalışmalarını yakından takip ettiğini ve memleket için birçok başarılı çalışmaya imza atmasının mutluluk ve onur verici olduğunu sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber