Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 25 Şubat 2022 - 10:28 Yorum: 0

Rektör Beydemir, BATIKAF hazırlık çalıştayına katıldı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bolu'da düzenlenecek olan Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı (BATIKAF) hazırlık...

Rektör Beydemir, BATIKAF hazırlık çalıştayına katıldı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bolu'da düzenlenecek olan Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı (BATIKAF) hazırlık çalıştayına katıldı.

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen BATIKAF hazırlık çalıştayına katıldı. Üniversite öğrencileri ve mezunların istihdam ve staj açısından büyük bir imkan oluşturulmasının amaçlandığı çalıştay 17 paydaş üniversite, valilikler, ticaret ve sanayi odaları ile destekleriyle gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen fuarın bölgenin en büyük üniversite, sanayi ve öğrenci-mezun işbirliği platformu olacağının altını çizen Rektör Beydemir, "Kamu ve özel sektör kuruluşları arasındaki koordinasyonun geliştirilmesi açısından da önemli bir faaliyet olacak" ifadeleriyle çalıştayı destekledi.

Rektör Beydemir, Bolu'da düzenlenecek BATIKAF'a Bilecik'te faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının katılım sağlayacaklarını ifade ederek, diğer sanayi kuruluşlarında katılmalarını arzu ettiklerini belirtti. Öte yandan BATIKAF'ın 25-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber