Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mart 2017 - 10:49 Yorum: 0

Rektör Çakar “İşbirliğine ve dayanışmaya çok ihtiyacımız var”

Düzce Teknopark A.Ş. 2016 yılı olağan genel kurul toplantısında konuşan Rektör Prof.

Rektör Çakar “İşbirliğine ve dayanışmaya çok ihtiyacımız var”

Düzce Teknopark A.Ş. 2016 yılı olağan genel kurul toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar işbirliğine ve dayanışmaya çok ihtiyaç olduğunu söyledi.

Düzce Teknopark A.Ş. "2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı" Düzce Teknopark Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi Rektörü ve Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır ve Teknopark A.Ş ortaklarının katıldığı toplantıda 2016 yılının faaliyet raporları masaya yatırıldı.

Düzce Teknopark A.Ş. 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle yeni Teknopark yönetim binasının temelinin atıldığını ifade ederek yeni binasıyla Düzce Teknopark'ın AR-GE ve bilimsel çalışmalarda devrimsel bir sıçrama gerçekleştireceğini belirtti.

Bin 601 proje başarısına da değinen Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Teknoloji Transfer Ofisi'nin, projenin kazanılmasıyla birlikte 1 milyon Türk Lirası destek almaya hak kazandığını dile getirdi. Hem Düzce Üniversitesi'ne hem de Düzce Teknopark'a hizmet eden Düzce TTO'nun, üniversite-sanayi işbirliğine çok ciddi katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

Startup Weekend etkinliği ile Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Health Sprint etkinliğinin girişimcilik fikirlerini canlandırmak ve yeşertmek adına çok önemli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Çakar, bu çalışmaların gurur verici olduğunu ifade etti.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, "İşbirliğine ve dayanışmaya çok ihtiyacımız var. Şimdiye kadar olan destekleriniz ve birlikte çalışma kültürünü bizlere yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir olağan genel kurul olmasını temenni ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Düzce Üniversitesi Rektörü'nün ardından söz alan Düzce Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin, Teknoparkta şu an 19 firmanın faaliyet yürüttüğünü belirtti. Düzce Teknopark'ın firmalara önemli avantajlar sunduğunu ifade eden Şahin, firmaların yaklaşık 2 Milyon TL vergi teşviki aldığını dile getirerek vergi muafiyeti dışında toplamda 8 milyon TL'lik gelir elde edildiğini dillendirdi. Düzce Teknopark'ın faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yrd. Doç. Dr. Özkan Şahin, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nu okuyarak konuşmasını noktaladı.

Bilanço, Gelir Tablosu ve Diğer Finansal Raporların okunarak ibra edilmesiyle devam eden toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Rektör Çakar “İşbirliğine ve dayanışmaya çok ihtiyacımız var”

Rektör Çakar “İşbirliğine ve dayanışmaya çok ihtiyacımız var”

Rektör Çakar “İşbirliğine ve dayanışmaya çok ihtiyacımız var”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber