Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 09:03 Yorum: 0

Rektör Çelik; “Bölgenin En Güzel Fakültesi’ne Sahipsiniz"

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Atölyeleri ve Stüdyosu düzenlenen törenle açıldı.

Rektör Çelik; “Bölgenin En Güzel Fakültesi’ne Sahipsiniz'

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Atölyeleri ve Stüdyosu düzenlenen törenle açıldı.

Eğitim Fakültesi zemin katında bulunan Uygulama Atölyeleri ve Stüdyosu'nun açılışına Uşak Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Prof. Dr. Cengiz Soykan ve Prof. Dr. Osman Nafiz Kaya, fakülte dekanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, "Gelişen modern mimarisiyle, sosyal alanları, öğrenci çarşısı, fakülteler, kütüphane ve spor kompleksi gibi her birimin birbirine yürüme mesafesinde olmasıyla üniversitemiz ÖSYM istatistiklerine göre en çok tercih edilen 24'üncü üniversite oldu. Uluslar arası öğrenci sayısıyla 12'nci sırada yer alıyor." dedi.

"BÖLGENİN EN GÜZEL FAKÜLTESİ İLETİŞİM FAKÜLTEMİZ"

Rektör Prof. Dr. Çelik, "Bölgenin en güzel fakültesi olduğunu düşündüğüm iletişim fakültesinin atölye ve stüdyolarını açıyoruz. Bu atölye ve stüdyoların hocalarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim. Hocalarımızın da atölye ve stüdyoları etkili biçimde kullanacağına eminim. Öğrencilerimiz bu atölyelerde ve stüdyoda yapılan yarışmalara hazırladıkları projelerle katılabilir ve uygulamaya yönelik birçok şey öğrenebilir. Öğrencilerimiz teorinin yanında uygulamayı da birebir hocalarımız danışmanlığında atölyelerimize çalışarak öğrenmiş olacaklar" dedi.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, 2 yıldır hummalı bir çalışmanın içerisinde olduklarını belirterek, "Bugün İletişim Fakültesi olarak en mutlu günümüz. Atölyelerimizi ve stüdyomuzu açıyoruz. Bunların açılmasında desteğini bizden esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Çelik'e teşekkür ederim. Ayrıca emeği geçen akademik ve idari personelimize de teşekkür ederim." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Prof. Dr. Cengiz Soykan ve Prof. Dr. Osman Nafiz Kaya, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, fakülte dekanları, öğretim üyeleri atölyelerin ve stüdyonun açılışını kurdelayı keserek yaptı. Açılışın ardından Rektör Prof. Dr. Çelik ve katılımcılar, atölyeleri ve stüdyoyu gezdi. Gezi sırasında Rektör Prof. Dr. Çelik'e atölye sorumlu hocaları atölyeler hakkında bilgi verdi.

"KİRKİTİN SESİ" KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ

Açılış kapsamında Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Atölyesi'nde çalışan öğrencilerin çektiği fotoğraflardan oluşan "Kirkit'in Sesi" konulu fotoğraf sergisini gezen Rektör Prof. Dr. Çelik ve katılımcılar, sergide bulunan fotoğrafları çok beğendiklerini belirterek, emeği geçen öğrencilere teşekkür ettiler. Halkla ilişkiler ve Reklam Atölye çalışanlarından öğrenci Ferit Delikan ile Burcu Yayla, Rektör Çelik'e sergiden seçilen bir fotoğrafı hediye etti. Teşekkür eden Rektör Çelik, "Sizin el emeğiniz göz nurunuz olduğu için bu hediye benim için çok önemli. Teşekkür ederim. Çok duygulandım." dedi.

Sergiye Uşak Belediyesi Dokur Evi Geleneksel El Sanatları Halıcılık Merkezi'nden gelen 2 kadın da halı dokuyarak sergiye renk kattı. Tören sonunda kokteyl düzenlendi.

Rektör Çelik; “Bölgenin En Güzel Fakültesi’ne Sahipsiniz"

Rektör Çelik; “Bölgenin En Güzel Fakültesi’ne Sahipsiniz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber