Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Aralık 2014 - 22:30 Yorum: 0

Rektör Çelik, İktidar Vekili hakkında suç duyurusunda bulundu

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, İktidar Vekili hakkında suç duyurusunda bulundu.

Rektör Çelik, İktidar Vekili hakkında suç duyurusunda bulundu

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik -  İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin hakkında suç duyurusunda bulundu.

Malatya’da yerel yayın yapan ER TV’de katıldığı programda, aleyhinde asılsız iddialarda bulunduğu iddiası ile Malatya Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Rektör Çelik,  Avukatı Özgür Gül aracılığı ile Asliye Hukuk Mahkemesi’ne yaptığı suç duyurusunda, “AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in ER TV’de 18. 10. 2014 tarihinde yayınlanan “Er Meydanı” isimli programda Rektör Çelik aleyhinde asılsız ithamlarda bulunarak gururunu zedeleyici ifadeler kullandığını, bu ithamlarla İnönü Üniversitesi’ni de zan altında bırakmıştır” diyerek Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği dilekçe ile suç duyurusunda bulundu.

İŞTE REKTÖR ÇELİK'İN SUÇ DUYURU DİLEKÇESİ:

BELGE 1

BELGE 2

BELGE 3

İnönü Üniversitesi’ne atandığı günden itibaren AK Partili Milletvekilleri ve birçok medya kuruluşu ile yıldızı barışmayan Rektör Çelik, ilk döneminde baş örtülü öğrencilere uyguladığı ‘ikna odaları’ ile ülke gündemine gelmiş, 2. döneminde Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşanan ‘kürtaj skandalı ve kızı için İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde açtığı kadro ile Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Rektörlük görevinin son yılına girdiği güne kadar yalnızca AK Parti Milletvekili Mücahit Fındıklı ile yakın ilişki içerisinde olan Prof. Dr. Çelik’in, İktidar ve muhalefet milletvekillerine cephe alması Malatyalılar tarafından “Malatya’ya zarar veriyor, bilimle değil İnönü Üniversitesi’ni fiziki olarak öne çıkartıyor, bilim adamına yakışmayan tavır” olarak değerlendirilirken, Malatyalılar tarafından sevilen ve her fırsatta Malatyalılarla iç, içe olan Şahin’e yönelik yaptığı suç duyurusu abesle iştigal olarak” değerlendirildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber