Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 15 Nisan 2014 - 12:34 Yorum: 0

Rektör Çelik'ten iyi haber

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in Ankara Özel Güven Hastanesi'nde bypass ameliyatı olacağı öğrenildi.

Rektör Çelik'ten iyi haber

MALATYA - İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in Ankara Özel Güven Hastanesi'nde bypass ameliyatı olacağı öğrenildi.

Rektör Çelik'in geçirdiği kalp krizi sonrası İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda gerçekleştirilen koroner anjiografide 2 koroner damarında tıkanıklık saptandığı bildirildi.  Arkasından İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde oluşturulan kurulda koroner by-pass ameliyatına karar verildi. Aynı kurul, Rektör Çelik’in "sosyal endikasyon" ile by-pass ameliyatı için Ankara Özel Güven Hastanesi'ne nakledilmesine karar verdi.  

Rektör Çelik'in son sağlık durumu ile ilgili olarak Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'e açıklama yapan Prof. Dr. Ramazan Özdemir, "Sayın Çelik'in sağlık durumu ile ilgili korkulacak bir durum söz konusu değil. Az sonra Prof. Dr. Bektaş Battaloğlu ve benim de dahil olduğum uzmanlarla birlikte ameliyatı gerçekleştireceğiz, endişe edilecek durum söz konusu değildir" dedi.

“Rektör Çelik neden Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'nde ameliyat edilmedi” sorusuna Prof. Dr. Özdemir şu cevabı verdi; "Turgut Özal Tıp Merkezi bu tür ameliyatları başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Rektör Çelik'in hastanemizde ameliyat edilmemesi kararı “sosyal gerekçelerle” kurul tarafından alınmıştır. Sayın Çelik'in sağlık durumu ile ilgili bilgi almak, görmek isteyenlerin sayısı inanılmaz derecede fazla. Ziyaretleri engelleme imkânımız yok denecek kadar az. Sayın Rektör’e ameliyatı Ankara’da olmasını biz önerdik ve Rektörümüz de bunu anlayışla karşıladı" dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber