Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:28 Van’da kış lastiği değiştirme yoğunluğu geç başladı11:27 Prof. Dr. Adaş’tan ‘Kök hücre’ açıklaması: “Türkiye’nin başarısı çok daha a...11:26 Muğla BİLSEM’in 13 araştırma projesi Denizli’de görücüye çıktı11:25 Jamaika Filistin’i devlet olarak resmen tanıdı11:25 Havalar birden ısındı, uzmanından şeker hastalarına ’böbrek yetmezliği’ uya...11:24 Tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı11:23 Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkında ’sıfır atık’ eğitimi11:23 Rektör Özölçer Koltuğunu çocuklara devretti11:22 Beyoğlu’nda berbere “tıraş ücreti” saldırısı kamerada: 150 lira için kurşun...11:21 Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada11:20 Kalp sağlığında yapay zeka tanı imkanını artırıyor11:20 ’Timsah Ateşi’ 22 Mayıs’ta Moi Sahne’de11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti
23 Nisan
Türkiye 23 Temmuz 2019 - 14:43 Yorum: 0

Rektör Çomaklı, izcileri yalnız bırakmadı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Millî Mücadele ve Erzurum Kongresi'nin 100. Yılı münasebetiyle Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen...

Rektör Çomaklı, izcileri yalnız bırakmadı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Millî Mücadele ve Erzurum Kongresi'nin 100. Yılı münasebetiyle Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen yemek programına katıldı.

Palandöken Dağında gerçekleştirilen etkinlikte, 23 Temmuz 1919'da yapılan Erzurum Kongresi'ne katılan delegelerin yakınları ve Erzurum protokolü yerini aldı.

Yemek programında delege yakınlarıyla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Rektör Çomaklı, programın ardından Erzurum Kongre Binası bahçesinde kamp kuran Türkiye İzcilik Federasyonu'na bağlı Erzurum izcilerini ziyaret etti.

Millî Mücadele ve Erzurum Kongresi'nin 100. yılı dolayısıyla Tarihi Kongre Binası bahçesinde kurdukları çadırlarda kamp yapan 50 izci ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Çomaklı, izci çocuk ve gençlere yemek ve içecek ikramında bulundu.

İzcilerin gece boyunca sürdürdükleri etkinliklere katılan Rektör Çomaklı, burada küçük izcilerin söylediği türküleri dinleyerek oyunlara eşlik etti.

Düzenlenen bu tarz organizasyonlarla çocukların mili duygu ve düşüncelerinin gelişeceğini belirten Rektör Çomaklı: "Atalarının kahramanlıklarını ve bu ülkeyi kurmak için çekilen zorlukları bilen çocuklar, geleceğe daha emin adımlarla yürüyecektir" dedi.

Rektör Çomaklı, izcileri yalnız bırakmadı

Rektör Çomaklı, izcileri yalnız bırakmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber