Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ağustos 2016 - 11:18 Yorum: 0

Rektör Çomaklı’dan Fetö ile mücadele vurgusu

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı, yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadele vurgusu yaparak herkese teşekkür etti.

Rektör Çomaklı’dan Fetö ile mücadele vurgusu

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı, yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadele vurgusu yaparak herkese teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Atatük Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı, yaptığı açıklamada herkese teşekkür etti.

Çomaklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Atatürk Üniversitesi Rektörü Atanma Süreci Kanunlarımızda belirtildiği şekilde gerçekleşmiş ve bu sürecin sonunda 12 Ağustos 2016 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile Atatürk Üniversitesi Rektörü olarak atanmış bulunmaktayım. Bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gayretimle çalışacağımı ifade ederek üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Fetö ile mücadele vurgusu

FETÖ terör örgütüyle mücadeleye vurgu yapan Çomaklı, "Bilindiği üzere, 15 Temmuz gecesi aziz milletimizin varlığına ve hür iradesine yönelik olarak planlanmış hain darbe girişimi, milletimizin destansı direnişi sayesinde başarısız olmuştur. Milletimiz ülkemize bu kâbus günlerini yaşatan ihanet çetelerine hiçbir zaman fırsat vermeyeceğini, her şart altında başta FETÖ/PDY olmak üzere birliğimize ve dirliğimize kasteden tüm terör örgütleri ile kararlılıkla mücadele edeceğini tüm dünyaya haykırmıştır. Çalışma arkadaşlarımın şunu bilmelerini istiyorum ki, bana oy veren vermeyen ayrımı yapmadan, adalet ve liyakatten taviz vermeyecek ve vatanına, milletine ihanet etmeyen herkesin rektörü olacağım" dedi.

Hedefimiz lider üniversite olmak

2023 vizyonuyla çalışacaklarını ifade eden Rektör Çomaklı, "Üniversitemiz, yarım asrı geçen geçmişi, bilimsel yeterliliği, öğrencileri ve mensuplarına sağladığı imkânları, ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına verdiği katkı ile her zaman ülkemizin önde gelen üniversiteleri arasında yer almıştır. Bundan sonraki süreçte de hedefimiz ulusal ve uluslararası ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan, vereceği eğitim-öğretim, yapacağı bilimsel araştırmalar ile ülkemizin 2023 vizyonuna ulaşmasına katkıda bulunacak lider bir üniversite olmaktır. Bu amaca ulaşmak için tüm akademik ve idari personelimizin üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacağını inanıyorum. Bu vesile ile üniversitemiz rektörlüğü görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Üniversitemizin başarısında büyük pay sahibi olan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Görevim nedeniyle tebrik amaçlı çiçek gönderilmemesi, Sayın Başbakanımız tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasının desteklenmesi, milletimizin birlik ve beraberliğine birer tuğla olacaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber